onsdag 23. januar 2008

Frist meg...

Jeg kom i kveld over et flott videoopptak på klickerklok.se hvor Fanny Gott demonstrerer en imponerende grad av selvkontroll i hennes hund, Shejpa. Det er nesten så jeg rødmer over at jeg har tenkt at jeg selv har en ganske lydig hund!Det er Susan Garrett som er inspirasjonen til BurLeken. Hun har ganske nylig gitt ut DVD og instruksjoner for hvordan du selv skal kunne oppnå en lik grad av selvkontroll hos din hund.

2 kommentarer:

 1. Hei Helene:=)

  Jeg syns også dette er utrolig facinerende og imponernede. Faktisk så imponerende at jeg meldte meg på kurs hos Fanny og har lært en god del av dette. Utrolig kjekt og inspirerende å bruke dette i praksis.

  SvarSlett
 2. Og det som er like flott er at du kan lære det videre til oss!

  Og nå skal det vel bli kurs med Fanny i Bergen. Når jeg snart får masse tid og sånn, hehe...

  Men jeg har jo planlagt å misbruke dere som har gått kurset på det groveste. Pass dere :)

  SvarSlett