onsdag 9. juli 2008

Politimann ikke dømt for å henge og sparke hund

I fjor ble en politimann i North Carolina først sparket fra jobben, men deretter gjeninnsatt i stillingen med tilbakebetaling, etter å ha hengt sin narkotikahund og sparket den hardt fem ganger. Hunden ville ikke gi fra seg leken den hadde fått etter å ha markert på narkotika.

Retten konkluderte med at treningsmetodene han brukte på sin narkotikahund var så vanlige blant politiet at han ikke kunne dømmes. De mente også at siden man ikke hadde felles retninglinjer for bruk av treningsmetoder var det opp til hver enkelt politimann å gjøre sin vurdering. Retten mente at mannen hadde gjort sitt beste for å trene hunden sin. Her kan du se hvordan narkotikahunden ble "trent".Kanskje noe for norsk politi eller Norsk Politihundelag å mene noe om? Meg bekjent er dette ikke vanlig her til lands.

3 kommentarer:

 1. Hjelpes!

  Det der hører jo intet sted hjemme! Det er jo ren sadisme! :-O

  Stakkars hund! :(

  SvarSlett
 2. Uff, klarar inte att se på sånt utan att børja stortjuta. :-( Førstår inte hur man kan vara så grym....

  SvarSlett
 3. Beklager språket, men jeg blir så hysterisk forbannet når jeg ser sånne ting! Skulle tro vi var kommet lengre og at de fleste hadde fått med seg "moderne" treningsmetoder, men den gang ei! De utrolig flinke hundene som gjør så samfunnsnyttig arbeid, og takken er at de blir behandlet på den måten der...Kan ikke tenke meg at det der er vanlig måte å behandle politihunder her i norge nå til dags i hvertfall. Men jeg har hørt at det var mye rart her og for noen tiår siden. Det er så mye sykt rundt om i verden.

  SvarSlett