torsdag 4. oktober 2007

Jeg - en titter

Jeg innrømmer det. Jeg er en titter. Jeg liker å lefle i andres misére for å føle meg bedre selv. Derfor liker jeg å se på "How clean is your house?".

Heldigvis er de herlige programlederne uhøytidelige og morsomme, og får meg til føle en viss godhet for ofrene. Siden jeg ikke har TV pleier jeg å bruke de nettressurser som finnes. Jeg snublet over en episode med en sprø fugledame på YouTube. Damen har en drøss med parakitter og noen andre fuglearter som får fly fritt rundt i stuen og på kjøkkenet.

Med et usedvanlig grusifullt resultat! Damen spiller på keyboard og også til dette har fuglene fri tilgang. Hun liker generelt ikke husarbeid (hvem gjør det??) og syns at oppvaskkummen like gjerne kan brukes til boss når bosspannet er fullt. Det kan forøvrig også de fleste andre flater.

Bare veeeent til de oppdager at hun ikke bare huser fugler... Sneglene som bor under sofaen er et interessant tilskudd til den zoologiske avdelingen.

Les her hva jeg skrev tidligere om kattedamer og dyresamlere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar