torsdag 12. juli 2007

Angrepshund! Se bildet....

Dette bildet tok jeg sommeren 2000 når Rustie, border collie-tispen min, var et halvt år gammel. Hun har senere flyttet til en annen familie, hvor hun lever herrens glade dager.

Tilsynelatende blir hun antastet av border collien-hannen Ace, men egentlig er nok Rustie vel så aktiv i kampleken.

Når jeg en stund bodde i 11.etg med mine to hunder fikk bare Jess lov til å bevege seg ut på verandaen. Dette fordi jeg fryktet at Rustie ville teste hvordan det føltes å fly. Jeg fikk bekymringen min bekreftet noen år senere når vi gudskjelov hadde flyttet. Rustie tok løpefart, kastet seg ut fra verandaen og landet på brystkassen 3 meter lenger nede på plenen. Hun snisset nesetippen til mannen min i fallet.

Rustie bare ristet av seg støvet og løp videre. Hennes robuste fysikk har fått meg til å påstå at ved en atomkrig er det bare tre ting som ville overleve - kakerlakker, Keith Richards og Rustie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar