fredag 24. august 2007

Få deg en familie!

Etter et lite fravær fra bloggen skal jeg nå gjøre et forsøk på å ta meg sammen. Jeg tror alltid at neste uke/måned/år kommer jeg til å få bedre tid.

Hva er dette et tegn på?

Kronisk tilstand av liten selvinnsikt? Eller en mer flatterende teori om at jeg er optimist?

Det er forresten ikke alle som syns at optimisme er så flatterende. Kvalmende, heller. En optimist kan defineres som en som ber deg fatte mot når alt går som han vil. Eller som alltid kan se det positive i andres motgang.

Så hvis du skulle føle deg over-optimistisk og derfor er i behov for oppmuntring så ta gjerne en titt på denne videoen om grufulle ting som kan skje hvis man blir HELT bitt av klikkertreningbasillen og har ingen andre enn en gullfisk å dele det med.

1 kommentar:

 1. Hmm, syntes det var en fantastisk herlig video jeg!! :)

  Finnes det bedre bevis enn dette på at gullfisk har mer enn 2 sekunders hukommelse og kun drives av instinkter??

  Jeg har aldri vært begeistret for akvarier, jeg mener fisk har det bedre i havet.., det er virkelig mange fryktelige fiskeskjebner i små boller uten en plante og med møkkete vann. Og nettopp en slik hendelse gjorde at jeg for et par uker siden overtok et par gullfisk, som dattera mi kaller Sunniva og Pinky, hehe. Liten bolle ble til gedigent akvarie, med masse planter, sand, tønne, bro, trerot. Det er virkelig herlig å se på. Men vi syntes de så litt ensomme ut der inne, 2 ble til 11.... alle navngitte.... ;) Alle spiser fra hånda, og Pinky viser tydelig at han er klar for klikkertrening nå.

  Herlig at du deler/legger ut sånne videoer Randi-Helene.

  Hilsen Bente :)

  SvarSlett